Tindran una parada a la plaça de Baix perquè els veïns puguen veure aquests reduïts vehicles que van ser molt característics de la postguerra.

Una vintena de microcotxes, entre els quals s’inclouen els dels col·leccionistes de Petrer Pascual Navarro i Javier Herrero, arribaran en la vesprada del pròxim dijous dia 19 a Petrer dins de la Ruta Llevantina de Microcotxes que començarà el dia 15 i acabarà el dia 20 a Benidorm.

Tal com ha explicat Navarro, que a més de col·leccionista està en el comité organitzador d’aquesta peculiar prova que impulsa el Clàssic Motor Club del Bagés, a Catalunya i al qual pertanyen més de 12.000 socis de tot el país, es tracta d’“una ruta que cada any recorre diferents comunitats amb l’objectiu de disfrutar de paisatges, degustar la gastronomia i veure els monuments característics d’aquells llocs pels quals passem”.

L’hora d’arribada d’aquests cotxes encara no es pot detallar encara que l’alcaldessa, Irene Navarro, ha indicat que “és una bona oportunitat per a projectar el nostre potencial també a través d’aquests minicotxes que arribaran a Petrer”, i ha expressat el seu agraïment a Javier Herrero i a Pascual Navarro per la iniciativa de comptar amb la ciutat en el recorregut.

Els microcotxes són una conseqüència directa de la precarietat que van deixar les guerres de la primera meitat del segle XX, una època en la qual escassejaven les indústries i les matèries primeres.

WordPress Video Lightbox Plugin