A estes 50 futures places d’aparcament se sumen les 36 noves generades en el passeig de l’Esplanada amb l’estacionament en bateria

La previsió és que l’aparcament estiga acabat per a finals de novembre o principis de desembre

Amb l’objectiu de donar servei d’aparcament a la zona del centre urbà durant l’execució de les obres de remodelació del carrer Gabriel Payá, José Perseguer i Cánovas del Castillo, integrades en el Pla d’Acció per a la revitalització del centre urbà, l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria d’Urbanisme, està treballant per a habilitar un aparcament provisional en la zona de Luvi dotat amb 50 places d’estacionament.

Estes 50 places se sumaran a les 36 que, amb la reordenació del trànsit i la disposició de l’aparcament en bateria, hem habilitat en el Passeig de l’Esplanada”, ha indicat el regidor de l’àrea, Fernando Portillo, que també ha precisat que “l’empresa que està realitzant l’actuació té previst que estiga acabat entre finals d’este mes i principis de desembre, tal com ens vam comprometre amb els comerciants de la zona centre”.

L’edil ha explicat que les obres estan en marxa. Primer es va dur a terme el desbrossament i la neteja del terreny i l’excavació d’una mitjana de 15 cm de profunditat per a la retirada del material existent. I ara s’està duent a terme l’estesa, regada i compactada amb una capa de saorra artificial.

L’últim pas serà el tancat del recinte i la disposició de dos accessos, un d’entrada i un altre d’eixida, des de l’av. Joaquín Poveda, amb la construcció de les rebaixes pertinents de la vorera en les dos entrades. “Aprofitarem l’entrada existent de l’antiga fàbrica per a un dels accessos i, per a l’altre, demolirem part del tancat”, ha explicat Portillo.

WordPress Video Lightbox Plugin