Aquest matí, s’ha presentat la programació dels “Concerts d’estiu” per als pròxims mesos de juliol i agost. Un total de 18 concerts, dos més que en edicions anteriors, posaran música a les vesprades i nits dels dissabtes i diumenges de juliol i agost a Petrer.

Els dissabtes els concerts tindran lloc al Parc El Campet a partir de les 22 hores. Serà l’Asociación músicocultural eldense Santa Cecilia l’encarregada d’inaugurar aquesta edició el dissabte 6 de juliol, que es prolongarà fins al diumenge 1 de setembre. Quant als concerts dels diumenges, l’escenari triat, com en anys anteriors, és la plaça de Baix i l’horari les 20.30 hores.

El pressupost total dels “Concerts d’estiu” ascendeix a un poc menys de 24.000 euros, dels quals l’Obra Social de Caixapetrer aporta 4.000 euros i la Diputació d’Alacant, 5.000 euros.

L’activitat cultural no para durant l’estiu, destaquen actuacions com les de Ilu Pérez, que va participar en La Voz, i Andreu Beneit, per ser un poc especials pel fet que són dos veïns de Petrer que presenten discos i aprofiten per a presentar-los en aquests Concerts d’estiu. Ilu Pérez actuarà el 24 d’agost en El Campet, on presentarà el seu disc “Mis Dragones”. Andreu Beneit, amb el seu disc “El que queda de mi”, ho farà el 25 d’agost a la plaça de Baix.

També passaran per l’escenari del Parc El Campet: l’Associació musical Mare de Déu del Remei (13 de juliol); el Grup Momento (20 de juliol); la Colla “El Terròs” i l’Escola de música tradicional i dansa (27 de juliol); el Cor de xiques Pink de Villena (3 d’agost), de qui Portillo ha destacat que “és un cor tipus góspel de més de 50 dones que està triomfant molt”; Marvin Labara (10 d’agost); Fátima Payá (17 d’agost); i Santiago Bonilla (31 d’agost).

Per part seua, la plaça de Baix acollirà les actuacions d’Associació musical Mare de Déu del Remei de Petrer i Societat instructiva musical “Sones de Sax” (7 de juliol); El Colorado Dúo (14 de juliol); la Societat Unió Musical de Petrer (21 de juliol); l’Estudi de Dansa Dori Andreu (28 de juliol); la Iberian Folk Ensemble i l’Orquestra de plectre d’Altea (4 d’agost); Alejandro Canals (11 d’agost); Manuel Lázaro (18 d’agost); i l’Escola de Dansa Cayetana Ferrández (1 de setembre).

 

Programa concerts 2019

WordPress Video Lightbox Plugin