Coincidint amb el vint aniversari de l’obertura del Museu Dámaso Navarro, hui s’ha presentat la nova pàgina web del Museu que ha sigut elaborada per personal intern de l’Ajuntament de Petrer.

Es busca que aquesta nova pàgina web siga una finestra oberta al Museu, tant als rics continguts albergats en ell, com a les nombroses activitats que s’organitzen durant tot l’any per a apropar la nostra història, la nostra cultura i les nostres tradicions.

Des de 2012, el Museu Dámaso Navarro compta amb un blog en el qual hem anat incloent totes les activitats realitzades com visites escolars, tallers didàctics, jornades de portes obertes, incorporació d’estudiants en pràctiques formatives, presentacions de llibres, xarrades…. El hui antic blog del Museu també ha recollit articles, col·laboracions i vídeos relacionats amb el patrimoni i la història de Petrer. En total, en els seus sis anys de vida, el blog ha incorporat més de 1.200 entrades que han rebut més de 211.000 visites.

Ara, la regidoria de Cultura i Patrimoni, adaptant-se a l’evolució de les noves tecnologies en els últims anys, fa un pas més amb una pàgina web moderna, intuïtiva i amb disseny responsiu, el disseny responsiu suposa que la web està adaptada per a la seua visualització en qualsevol dispositiu, ja siga ordinador, mòbil o tauleta electrónica. També es destaca que la nova pàgina web fomenta una major interactivitat amb les persones interessades en temes d’història i patrimoni, per aquest motiu es portarà endavant un treball d’actualització constant perquè siga una web viva.

La nova pàgina web és fruit de l’esforç i col·laboració del personal del Museu i de l’equip de comunicació i xarxes socials, entre el qual destaca el treball d’Iván Hernández, Lola Vida, Ángela Pujalte i Mario Navarro.

Cal recordar que el Museu Dámaso Navarro també compta amb pàgina de Facebook i compte d’Instagram.

WordPress Video Lightbox Plugin