Panddda.com és un dels més de 200 projectes que s’han presentat a Petreremprén durant les seues quatre edicions

Panddda.com, l’empresa tecnològica forjada durant l’últim any en la llançadora local d’empreses Petreremprén, es consolida i aconsegueix 150.000€ en la seua primera ronda de finançament.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha felicitat a Alejandra i Toni Orellana i Jaime Gomis, impulsors del projecte, i ha subratllat que “el seu èxit demostra que l’esforç i el treball fet a través de Petreremprén per a potenciar idees i donar suport a persones que volen posar en marxa nous negocis és el camí per a generar ocupació i diversificar la nostra economia”.

En tot just un any, després de passar per la III Edició del “Petreremprén 2018-2019, Panddda.com ha aconseguit tancar la seua primera ronda de finançament. L’startup, que va començar com un comparador de preus i buscador d’ofertes de calçat (www.fibbii.com), ja comercialitza el seu programari tecnològic de comparador de preus per a webs i blogs especialitzats en qualsevol sector. El seu programari de comparador de preus s’encarrega d’extraure, ordenar i mostrar les ofertes de les principals tendes en línia. Compta amb importants aliances com Amazon, Asos, Sarenza, El Corte Inglés, Nike, Adidas, New Balanç, Tradeinn o Spartoo.

Segons ha destacat, Alejandra Orellana, “el nostre projecte destaca per la seua gran escalabilitat i possibilitat d’expansió internacional, que poden fer de Petrer un referent en el món tecnològic del comerç electrònic en l’àmbit regional”.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, ha indicat que “en tot aquest camí els tres fundadors no han estat sols, sinó que han sigut acompanyats, i han tingut el suport i han estat tutoritzats al Teixidor, l’espai i equip que l’Ajuntament de Petrer i PBC Cotreball posa a la disposició dels emprenedors de la nostra localitat a través del programa de Petreremprén”.

Els seus tres cofundadors coincideixen que el mèrit no és només seu sinó de tot l’equip, el qual ha arribat a fer tan seu el logo de “be a Panddda” que fins i tot han creat un perfil en LinkedIn de l’ànima de l’empresa, un os panda gegant.

Morcillo ha recordat que en aquests moments s’estan duent a terme les sessions formatives de la quarta edició de Petreremprén i ha apuntat que “la qualitat dels projectes participants és molt alta i, a més, molts d’ells es caracteritzen per un gran compromís mediambiental i social”.

WordPress Video Lightbox Plugin