L’objectiu és alcançar-ne 5.000 en desembre per a poder cobrir les necessitats que ha fixat l’associació de persones amb discapacitat auditiva

Fa uns quants dies es va aconseguir la xifra de 1.000 botes per a vestir les potes de les cadires metàl·liques dels col·les i evitar sorolls molestos per als xiquets i xiquetes amb problemes d’audició dels col·legis de Petrer i Elda. Una iniciativa de l’Associació de Persones amb Discapacitat Auditiva, Apanah, que fa uns mesos va llançar “Trenant Xarxes per la Inclusió”, amb la qual que pretén reduir al màxim la reverberació de les aules per a eliminar les barreres de comunicació i perquè el soroll no interferisca en els processos d’aprenentatge de l’alumnat amb discapacitat auditiva i altres trastorns en la comunicació.

La Tourist Info de Petrer, que és l’encarregada de coordinar la producció de botes, ha informat que 30 ganxeteres que col·laboren amb l’activitat Teixint Petrer han produït les primeres 1.000 botes. L’objectiu marcat per l’associació és aconseguir-ne 5.000 durant el mes de desembre. En la iniciativa col·laboren els ajuntaments de Petrer i Elda, així com l’entitat Caixapetrer.

L’Oficina de Turisme de Petrer té contacte amb 266 ganxeteres i 3 ganxeters de tota Espanya i de diversos països: Alemanya, l’Equador, França, Gal·les, Anglaterra, Dinamarca i el Perú, que participen en l’activitat Teixint Petrer.

WordPress Video Lightbox Plugin