Les activitats tindran lloc el diumenge 31 d’octubre i estan dirigides tant a un públic infantil com jóvens de 14 a 30 anys

Diumenge que ve 31 d’octubre, celebració d’Halloween, la Regidoria d’Infància i Joventut ha programat dos activitats, una dirigida a un públic infantil i l’altra per a jóvens de 14 a 30 anys.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Alejandro Ruiz, “hem comptat amb dues empreses expertes en l’organització d’activitats temàtiques per a oferir una proposta renovada per a celebrar Halloween tant per als més xicotets com per a jóvens i tornar a reprendre una certa normalitat en la celebració d’esdeveniments d’oci”. L’edil ha expressat sentir-se il·lusionat “perquè l’any passat no vam poder celebrar Halloween per la situació de pandèmia”.

“Terror als carrers”, prevista per al diumenge des de les 17.00 a les 21.00 hores, de la mà de l’empresa Enredos, és l’activitat pensada per a un públic infantil, en la qual “les xiquetes i xiquets participants aniran passant per 6 escenaris terrorífics diferents en els quals se’ls aniran donant pistes per a poder anar desxifrant l’enigma”, ha explicat el regidor, que ha precisat que “no volem revelar molts més detalls perquè el que realment volem és que els qui vinguen ho visquen i se sorprenguen”.

Esta activitat infantil, en grups de màxim de 5 persones, tindrà lloc al parc infantil del poliesportiu municipal Gedeón i Isaïes, davant de la Regidoria d’Infància i Joventut (al carrer Ortega y Gasset, 26).

Quant a l’activitat programada per a un públic jove de 14 a 30 anys, de la mà de l’empresa LZD Eventos, es tracta d’una “scape room” basada en la pel·lícula de terror “Saw”. La “scape room” es realitzarà a l’interior del mateix Casal de la Joventut en grups de màxim 8 participants, amb passes cada 35-40 minuts. L’horari serà de 19.00 a 24.00 hores, amb una duració aproximada per passe de 30 minuts.

Les places per a les dos activitats són limitades, amb necessitat d’inscripció prèvia a través del correu electrònic juventud@petrer.es. Les persones interessades també poden obtenir més informació de totes dos activitats trucant al telèfon de la regidoria – 966950671- en horari de 10.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Les dos activitats es duran a terme respectant les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries quant a nombre de participants, ús de màscara obligatòria, etc.

WordPress Video Lightbox Plugin