S’obri la Sala d’Estudis 24h amb més de 450 usuaris inscrits

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Hui s’ha marcat una fita educativa en la nostra comunitat amb l’obertura de la Sala d’Estudi 24h situada a l’avinguda d’Elda. Aquest nou espai està dissenyat per a proveir un entorn tranquil i propici per a l’estudi, disponible les 24 hores del dia.

S’han enviat codis d’accés personal a més de 450 usuaris inscrits des que es va iniciar el període de sol·licitud. Els usuaris que han establit comunicació electrònica amb l’Ajuntament han rebut el seu codi aquest mateix matí, mentres que aquells que van optar per la comunicació en paper rebran la seua comunicació per correu postal en els dies següents.

Per a dissipar qualsevol dubte i orientar els usuaris sobre l’ús de la sala, s’ha assignat personal que estarà en horari de matí de 9h a 13h, hui, demà dissabte i de dilluns a divendres de la setmana vinent.

Hem tingut moltes sol·licituds i continuen entrant cada dia noves superant totes les expectatives”, ha assenyalat el regidor de Cultura, que ha afegit que “és la mostra que la demanda existia, la necessitat existia i que hem pogut donar-li resposta, que és el que ens vam comprometre a fer”.

Per a més informació o resoldre inquietuds addicionals, els usuaris poden contactar amb la biblioteca Paco Mollá en el seu horari d’obertura, a través del correu electrònic bibliopm@petrer.es o al telèfon 96 698 94 15.

Visita d’autoritats

Aquest matí l’alcalde i el regidor de Joventut de Novelda han visitat les noves instal·lacions acompanyats per l’alcaldessa de Petrer i els regidors de Cultura i Urbanisme. L’objectiu era conéixer el funcionament d’aquest innovador espai. Este acte ha permés intercanviar visions sobre l’impacte positiu de tenir un espai com aquest, que afavorix l’aprenentatge continu i el desenvolupament educatiu.

Compromís amb l’educació

La implementació de la Sala d’Estudi 24h reflectix el compromís de l’Ajuntament amb el foment de l’educació i la provisió de recursos i espais adequats per a l’estudi. S’espera que aquesta iniciativa incremente les oportunitats d’aprenentatge i contribuïsca al desenvolupament intel·lectual i acadèmic dels ciutadans.

REGISTRE PER A OBTINDRE CODI PERSONAL D’ACCÉS

EN LÍNIA
Seu electrònica de l’Ajuntament de Petrer: 
https://petrer.sedelectronica.es/info.0 – Tràmit destacat – Sol·licitud d’accés a sala d’estudi 24h

PRESENCIAL
Oficines de registre en la planta baixa de l’Ajuntament de Petrer (plaça de Baix, 1)

Horari: dilluns a divendres de 10.00 a 13.45 hores.