Set equips competiran en els Autos Locos, que prolongaran la festa amb barra, Food Truck i revetla

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Serà el dissabte 30  de setembre, organitzat per l’Associació Cultural Kaskaruja en col·laboració amb l’Ajuntament

Set equips participaran el pròxim 30 de setembre en l’onzena edició dels Autos Bojos, com a preàmbul de les Festes Patronals. D’aquesta manera, Petrer celebrarà un dels esdeveniments locals més divertits i creatius de l’any ja que, com ha assenyalat el regidor de Festes, Alejandro Ruiz, “el que pretenem és que l’esdeveniment no sols quedara com d’apoteòsica és la carrera, sinó que els veïns i veïnes de Petrer i els qui ens visiten puguen disfrutar d’una experiència més àmplia”.

D’aquí ve que enguany es vaja a incorporar una Food Truck, que “serà un complement a l’oferta gastronòmica dels establiments d’hostaleria de la zona”, en paraules de Ruiz, i hi haurà a la nit una revetla a càrrec del grup Shadow.

Volem que més enllà de la carrera siga un dia de festa per a tot el poble”, ha indicat Carlos Verdú, de Kaskaruja, el col·lectiu organitzador. Al matí hi haurà una exposició dels vehicles participants, cap a les cinc de la vesprada començaran les carreres i el lliurament de premis s’estima que serà entre les set i mitja i les huit de la vesprada. La revetla començarà a les deu i mitja de la nit.

El president de Sense Barreres Associació de Malalties Rares i Discapacitat, Mauro Rosati, ha expressat l’agraïment del col·lectiu a Kaskaruja i a l’Ajuntament, ja que “amb els beneficis que obtinguem es mantindran molts dels programes que duem a terme”. Així, Sense Barreres gestionarà les barres però aportarà també l’actuació del dj Jaime durant el migdia.