Prop de 100 efectius policials garantiran la seguretat en les Festes Patronals de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Una àmplia xarxa de col·laboració interinstitucional per a respondre a qualsevol eventualitat

La Junta de Seguretat ha establit un robust esquema de seguretat per a assegurar el benestar i el gaudi de les pròximes festes locals. Al voltant de 100 efectius policials estaran presents durant tots els dies de festes, vetlant per la seguretat i l’ordre públic.

Este operatiu compta amb el suport de diversos organismes de seguretat i assistència, com el Cos Nacional de Policia (CNP), la Unitat Adscrita de la Generalitat, Protecció Civil i la Creu Roja, que sumaran així una àmplia xarxa de col·laboració interinstitucional per a respondre a qualsevol eventualitat.

La integració de diversos cossos de seguretat i emergència reflectix el compromís de Petrer per a celebrar unes festes segures i agradables per a tots”, ha indicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Pablo Lizán. S’espera que estes mesures permeten que residents i visitants gaudisquen de les festivitats amb plena confiança en els protocols de seguretat establits.

Pel que fa als concerts programats al parc 9 d’Octubre, s’han establit els sistemes d’accés i evacuació en els concerts. L’accés a estos esdeveniments serà per Bassa Perico. S’espera que estes actuacions atraguen una gran quantitat de públic, per la qual cosa s’insta els assistents a arribar amb antelació per a evitar aglomeracions en els punts d’entrada.

D’altra banda, el tribut del Campet estarà accessible, i l’ingrés s’efectuarà per la porta del carrer Óscar Esplá. S’han coordinat mesures especials per a este lloc, per garantir un flux constant i assegurança d’assistents.

El dia del correfoc, el dilluns 9 d’octubre, a causa de la magnitud de l’esdeveniment, s’ha previst el tall dels carrers afectats a partir de les 16 h. Se sol·licita als residents i visitants planificar els seus desplaçaments i tindre en compte les restriccions viàries.

Per a altres actes programats, com processons, passacarrers, bandes de música, nanos i gegants, Carasses i mascletaes, els talls de carrers es realitzaran depenent de l’hora de l’acte i les zones afectades.

Es recomana als ciutadans estar atents als anuncis i comunicats oficials per a estar informats sobre les restriccions de trànsit i altres mesures de seguretat.
S’ha posat un especial èmfasi a assegurar que tots els esdeveniments transcórreguen amb tranquil·litat i en un ambient festiu. “
La col·laboració ciutadana és fonamental per a complir amb les normatives i recomanacions, i facilitar així el treball dels cossos de seguretat i serveis d’emergència presents”, ha indicat el regidor de l’àrea.