Policia Local i Nacional detenen a dues persones per robatori de diversos quilos de cable de coure en una empresa de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

En la matinada del dimecres 15 al dijous 16 de juny, agents de la Policia Local i la Policia Nacional van detindre dues persones sospitoses de robatori de diversos quilos de cable de coure i ferramentes en les instal·lacions d’una fàbrica de Petrer.

Els fets van ocórrer quan les patrulles dels dos cossos de seguretat van identificar dos individus sospitosos que ocupaven una furgoneta estacionada al costat d’una empresa local. En ser registrat el vehicle, els agents van detectar diversos quilos de cable de coure, ferramentes i guants de treball.

Després de la inspecció ocular del recinte de l’empresa, van comprovar que en la part posterior de les instal·lacions hi havia un caixetí amb cables del mateix color i diàmetre tallats, del mateix model que els trobats en la furgoneta.

Els agents van detenir les dues persones per robatori amb força, que vas ser traslladades a la comissaria de la Policia Nacional d’Elda-Petrer per a la instrucció de les diligències corresponents.