La representació teatral de La Rendició tindrà lloc el divendres 15 al Teatre Cervantes i el diumenge 17 al Castell fortalesa de Petrer

Com a novetat, enguany, la regidoria de Comerç ha organitzat la 1a Ruta de tapes de La Rendició

Atraure visitants d’altres poblacions i a veïns i veïnes de Petrer que encara no coneguen La Rendició és l’objectiu que es marca la regidoria de Cultura amb la campanya promocional que s’ha presentat aquest matí i que té com a peça central un espot de publicitat.

Fernando Portillo, regidor de Cultura de Petrer, a qui ha acompanyat en la roda de premsa el president de la Unió de Festejos, Enrique Rubio, i el ponent de la comissió de la Rendició, José Ángel, ha subratllat que “La Rendició és una bona oportunitat per a conéixer la nostra història i, a més, acostar-se al nostre patrimoni d’una forma diferent, a través d’una representació teatral en un lloc immillorable com és el castell de Petrer”.

La primera part de la representació tindrà lloc el divendres 15 de novembre, a les 22.30 h, al Teatre Cervantes, a la qual seguirà, com ja es va fer l’any passat, l’homenatge als capitans organitzat per la Unió de Festejos, acte amb invitació.

Serà el diumenge 17 de novembre, a les 13.00 h, quan al Castell fortalesa de Petrer, tinga lloc el desenllaç de la història. Prèviament, a les 12.00 h, hi haurà una Desfilada d’honor des de la Plaça Pablo Iglesias fins al castell.

Segons ha recordat l’edil, aquest és el quart any que es realitza un vídeo promocional al qual se li dona difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. A més, la campanya de promoció també contempla cartelleria, anuncis en premsa local i comarcal, ràdio i presència en xarxes socials.

Tal com va anunciar ahir la regidora de Comerç, Mari García, enguany La Rendició compta amb un al·licient més, la 1a Ruta de tapes de la zona centre impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb 11 bars i restaurants de l’àrea.

Portillo ha aprofitat per a agrair el treball de la Unió de Festejos, de la filà Jaume I, dels actors de La Rendició, dels festers i festeres que participen en la desfilada d’honor previ, de Candi Navarro, autor de l’espot promocional i de tot el personal de l’Ajuntament implicat en els preparatius.

Per part seua, Enrique Rubio, president de la Unió de Festejos, ha volgut agrair de manera especial a l’Ajuntament “per aquesta col·laboració mútua que tenim en la Festa dels Capitans, ja que sempre hem d’anar units de la mà”. Rubio també ha animat els veïns a disfrutar d’“un fet històric” i ha qualificat l’homenatge als capitans del divendres a la nit com un “moment molt emotiu”.

FESTA DELS CAPITANS

José Ángel, ponent de la comissió de La Rendició, ha desglossat els actes previstos per al cap de setmana de la Festa dels Capitans, actes que donaran començament el divendres 15 amb la representació de la primera part de La Rendició i l’homenatge a capitans al Teatre Cervantes, homenatge que la Unió de Festejos va incorporar al seu calendari l’any passat.

Divendres 15 de novembre:

– RECEPCIÓ CAPITANS

21.15 hores – Lloc: Sede comparsa Estudiants “El Campus”

– PASSACARRER CAPITANS

21.45 hores – Lloc: Des d’“El Campus” fins al Teatre Cervantes

– REPRESENTACIÓ TEATRAL LA RENDICIÓ (1a PART I HOMENATGE A CAPITANS)

22.30 hores – Lloc: Teatre Cervantes

1r Es realitza la representació i posteriorment l’homenatge a capitans. Una vegada acabat l’acte, passacarrer de tornada al Campus només els capitans

Dissabte 16 de novembre:

– ESMORZAR FESTER I CONCURS GATXAMIGUES

8.00 hores – Lloc: plaça de Baix

– RECEPCIÓ DE CAPITANS

9.00 hores – Lloc: Casa del Fester

– PRESENTACIÓ DE GATXAMIGUES PER Al CONCURS

10.00 hores – Lloc: Baixos de l’Ajuntament

– DESFILADA DE CAPITANS

11.00 hores – Lloc: Des de la plaça de Baix fins a la plaça de Baix.

Desfilada amb 2 grups musicals un per al bloc compost pels capitans cristians i l’altre per al bloc dels capitans moros

– PASSACARRER COMPARSES I CAPITANS

17.15 hores – Lloc: Des de C/ País Valencià fins a la plaça de Baix

– RECEPCIÓ INSTITUCIONAL CAPITANS

18.00 hores – Lloc: Despatx d’alcaldia – Ajuntament de Petrer

– GUERRILLA DE CAPITANS

18.15 hores – Lloc: Des de la plaça de Baix fins a l’ermita Sant Bonifaci

– PASSACARRER DE COMPARSES

19.15 hores – Lloc: Des de la plaça de Baix fins a l’ermita Sant Bonifaci

– PASSACARRER DE COMPARSES

20.30 hores – Lloc: Des de l’ermita de Sant Bonifaci fins a la plaça de Baix

Diumenge 17 de novembre:

– ESMORZAR FESTER

11.00 hores – Lloc: plaça Pablo Iglesias

– DESFILADA DE LA RENDICIÓ

12.00 hores – Lloc: Des de la plaça Pablo Iglesias fins al Castell fortalesa

– REPRESENTACIÓ TEATRAL DE LA RENDICIÓ

13.00 hores – Lloc: Castell Fortalesa

WordPress Video Lightbox Plugin