Petrer tix el mercat de la Frontera amb 15.000 metres de fil

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquest matí s’ha inaugurat la nova decoració de punt de ganxo dels tubs de la calefacció de la superfície comercial en la qual han participat 48 ganxeteres

El mercat de la Frontera de Petrer llueix, des de hui, nova decoració de punt de ganxo gràcies a la iniciativa «Teixint Petrer». En concret s’han recobert els tubs de calefacció dels corredors dels extrems amb 62,24 m² de tela teixida per 48 ganxeteres.

Per a això s’han emprat 15.000 metres de fil de quatre colors diferents; pistatxo, taronja, verd i fúcsia; i s’han confeccionat 1.576 quadrats de 20 cm².

A l’acte d’inauguració han acudit l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, el regidor de Turisme, David Morcillo, la regidora de Mercats, M.ª Salud Sánchez, a més d’altres membres de la corporació municipal. Així mateix, també s’ha comptat amb la presència de les ganxeteres; les quals han sigut obsequiades amb una planta de flors i un xec cupó de 30 € per a totes les que han teixit més de 100 quadrats.

Amb això es busca crear una ciutat molt més rellevant a nivell turístic, molt més integrada i sobretot també, a nivell comercial, més atractiva per a la gent”.

Aquesta iniciativa que va començar al barri antic està cohesionant de nord a sud, d’est a oest la població.