Petrer tanca les barbacoes en les àrees recreatives de Ferrussa i Caprala per l’onada de calor

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Durant el cap de setmana s’esperen temperatures extremes i Medi Ambient fa una crida a la responsabilitat per a evitar incendis forestals.

L’Ajuntament de Petrer ha decretat el tancament de les zones de barbacoa en les àrees recreatives de Ferrussa i Caprala, davant l’onada de calor i les previsions que apunten a un increment major de les temperatures per al cap de setmana.

  • El regidor de Medi Ambient, Fernando Díaz, ha indicat que per a demà s’ha decretat Alerta 3 i esta mesura s’adopta per “precaució”. Al mateix temps, ha explicat que les àrees recreatives estaran obertes i es tancarà només l’ús de les barbacoes i, per tant, extremant les precaucions per a evitar problemes amb el foc.
  • L’edil ha recordat que durant tot el mes d’agost les dues àrees recreatives estaran tancades, i ha demanat als excursionistes, senderistes i muntanyencs que extremen les precaucions en les seues eixides pels nostres paratges naturals. “Hem de protegir i conservar el nostre patrimoni natural i és per això que faig una crida al fet que s’extremen les mesures de precaució”, i ha matisat que “qualsevol llanda o vidre que es tira pot ser l’origen d’un incendi, la qual cosa ningú volem vore en el nostre terme municipal”, ha dit el mateix Fernando.