Petrer suprimix barreres arquitectòniques amb 27 nous rebaixos i la millora de voreres en cinc zones de la població

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La inversió, a través de les financerament sostenibles, ascendix a prop de 96.000 euros

 

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Serveis Generals, continua amb les actuacions per a fer de Petrer una ciutat més accessible, amb una assignació pressupostària a través de les inversions financerament sostenibles pròxima a els 96.000 euros.

En concret, segons ha explicat el regidor de Serveis Generals, Fernando Díaz, “des de la regidoria es continua amb els treballs de renovació de paviments de voreres i habilitació de rebaixos per a eliminar barreres arquitectòniques en passos de vianants en més de 27 punts i cinc zones de la ciutat”. 

Supressió de barreres arquitectòniques amb construcció de rebaixos de voreres

Concretament es realitzaran actuacions de millora de voreres en l’avinguda Mediterrani, en un tram de la vorera en què es troba el paviment molt deteriorat, així com al carrer Riu Vinalopó, carrer Menéndez Pelayo, carrer Príncep d’Astúries i en l’avinguda Felip V, amb un pressupost total de 48.000 euros i un termini d’execució de dos mesos. Díaz també ha destacat que “l’objectiu és, sobretot, arreglar aquelles voreres en mal estat a causa de paviments amb desperfectes o enfonsaments que poden arribar a provocar caigudes o entropessons dels nostres veïns i veïnes”.

D’altra banda, s’executaran 27 rebaixos de vorera al carrer La Font, carrer Poeta Paco Mollá, avinguda Felip V, avinguda de Madrid, i en la Lloma Badà,  concretament un al carrer Lanzarote, per a accedir a l’illa de cases del parc de l’associació de veïns i un altre en l’av. Lloma Badà amb encreuament amb carrer Tabarca. També hi haurà rebaixos de vorera al carrer Toledo, al carrer Illa Trinitat, carrer Joan Miró, carrer Virrei Poveda, tant en la zona del Poliesportiu Municipal com en la zona de Brigadier Algarra, amb un pressupost per a rebaixos de 48.000 euros.

Aquest equip de Govern està compromés amb la millora contínua de l’accessibilitat i, en aquest sentit, tots els anys invertim en esta mena d’actuacions moltes de les quals són demandes dels mateixos veïns i veïnes”, ha subratllat. 

De manera paral·lela, també es duran a terme treballs addicionals com a adequació d’instal·lacions d’enllumenat o d’aigua potable, arquetes d’instal·lacions, renovació de vorades, renovació de revestiments i adequació de guals de vehicles.