L’activitat es portarà a terme complint les mesures de seguretat anti-Covid marcades per les autoritats sanitàries

Diumenge que ve 18 de juliol, la Regidoria de Participació Ciutadana reprén l’activitat “Música a la fresca”, que, després de diversos anys realitzant-se, l’estiu passat no va poder celebrar-se a causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia.

La regidora de l’àrea, Juana Ochoa, ha explicat que “es tracta de la mateixa activitat que es realitzava abans de la pandèmia, però enguany, per a complir amb les mesures sanitàries establides, no es podrà ballar, però sí gaudir de la música assentats”. L’edil ha destacat que “és una activitat que té molt èxit, sobretot, entre les persones majors de 60 anys”.

L’activitat es durà a terme els diumenges 18 i 25 de juliol i l’1, 8 i 15 d’agost, de 20.00 a 22.00 hores en l’escenari a l’aire lliure del parc del Campet.

Leandro Hernández, músic local encarregat de l’activitat, ha assenyalat que “ja que no es pot ballar, farem un xou amb música de sempre perquè la gent passe una estona agradable i es divertisca”.

Per part seua, David Sanjuán, gerent de l’empresa Didake, encarregada del protocol de seguretat de l’activitat, ha destacat que hi haurà aforament limitat i control d’accés, a més de mesures com l’ús obligatori de màscara i gel hidroalcohòlic, distància de seguretat entre persones i zones separades d’entrada i eixida.

WordPress Video Lightbox Plugin