Un total de 17 clubs s’han beneficiat d’estes subvencions davant dels 14 de l’any anterior

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria d’Esports, ha atorgat als diferents clubs esportius de la ciutat un total de 73.200 euros en subvencions, aprovades en la Junta de Govern local del passat dijous 13 de gener.

D’esta manera, continuem mostrant la nostra aposta ferma i compromesa amb l’esport local, perquè és el segon any consecutiu amb esta quantitat rècord, tenint en compte que comencem la legislatura amb un pressupost de 57.500 euros, ha apuntat l’edil d’Esports, Patricia Martínez, la qual cosa suposa un augment d’un 27.3%.

Es tracta d’una important línia d’ajudes en matèria esportiva que, en paraules de la regidora, “prima aquelles entitats que compten amb major nombre de gastos, tant en trasllats com en compra de material esportiu així com el major nombre de gastos federatius, cosa que suposa un gran reembossament per als clubs”.

Des de l’inici de la vigent legislatura l’import de les subvencions esportives s’ha incrementat en prop d’un 30%. Un total de 17 clubs del municipi han resultat beneficiaris de la convocatòria de l’Ajuntament de Petrer davant dels 14 clubs esportius que es van presentar en la convocatòria anterior de 2020.

Clubs com el Santo Domingo Voleibol Petrer i Atletisme Capet han incrementat l’import rebut respecte a l’any anterior, amb 11.480 i 8.600 euros, respectivament. El Club Balonmano Hispanitas Petrer, amb una subvenció de 12.200 euros, i la Unión Deportiva Petrelense, amb 11.980,22 euros, continuen sent els dos clubs amb les subvencions més altes.

Altres clubs que també han percebut importants ajudes, entre 3.000 i 7.000 euros, són el Centro Natación Petrer, el Club Triatlón Petrer, el Club de Tenis Petrer i el Club Waterpolo Petrer.

La resta de clubs, amb ajudes inferiors a 3.000 euros, són el Club Atletismo Petrer, el Club Ciclista Paco López, el Club Futbol Sala Petrer, el Club Frontenis Petrer, el Club Naturalswin Petrer, el Club Baloncesto Petrer, l’Asociación de Veteranos de Petrer, l’Escola de Pilota Vinalopó i el Club Petanca de Petrer.

WordPress Video Lightbox Plugin