La iniciativa ha sigut acordada amb l’Ajuntament de Petrer i s’ha aprovat  en el ple.

Les famílies nombroses de Petrer voran reduïda la seua tarifa de l’aigua en ampliar-se els trams de consum. Esta és una de les mesures que començarà a aplicar l’empresa concessionària Aguas de Alicante i que va aprovar el ple de la Corporació Municipal en tractar-se d’una modificació de tarifes públiques.

El regidor d’Hisenda, Ramón Poveda, ha assenyalat que, a més, l’empresa concessionària del servei d’aigua potable ha creat un Fons Social de 2.000 euros per a famílies en situació de vulnerabilitat que serà gestionat directament pel departament que dirigix l’edil Ana Tortosa. “Estem molt orgullosos de com funcionen els Serveis Socials i qualsevol aportació per a contribuir a millorar les condicions de les persones i famílies que ho passen malament és benvinguda”, ha indicat Poveda.

Les famílies nombroses a partir de tres fills voran reduïda la taxa en incrementar-se els trams de consum i reduir la progressivitat de la tarifa. És a dir, que la tarifa que se’ls aplicarà serà més reduïda com més fills tinguen, entenent que és un servei bàsic i necessari.

Estem en un temps complicat i no volem deixar a ningú arrere”, ha indicat Javier Díez, director general d’Aguas de Alicante en la presentació als mitjans de comunicació de les noves mesures de caràcter social.

Per la seua banda, Isabel Butrón, directora de poblacions d’Aguas de Alicante, ha indicat que “el que volem és establir una iniciativa viva i contínua, i estar atents per a ampliar o rectificar les mesures de la mà de l’Ajuntament per a vore què més podem fer per a arribar a la gent”.