Es tracta de tallers virtuals gratuïts per a millorar la gestió de les entitats socials.

La Regidoria de Participació Ciutadana posa en marxa tallers virtuals gratuïts per a associacions i entitats amb l’objectiu de millorar la seua gestió i la mateixa activitat d’estes.

La regidora de l’àrea, Juani Ochoa, ha indicat que “volem contribuir a fomentar les competències digitals, perquè les associacions es vagen adaptant i aprenent tècniques per a treballar en els entorns virtuals”.

Així, s’han programat sis tallers entre l’11 de maig i el 15 de juny, que es desenvoluparan en línia i en els quals s’abordaran aspectes com l’organització administrativa, la gestió econòmica, les reunions eficaces, la tramitació digital amb l’administració, la responsabilitat civil de les entitats i la llei de protecció de dades.

La coordinadora de la Regidoria, Ana Soriano, ha explicat que estos tallers són totalment gratuïts i es desenvoluparan mitjançant una plataforma en línia.

A més, ha incidit en la importància dels temes que s’aborden ja que “cada vegada i per llei la relació de les associacions és més digital i això requerix conéixer la utilització de les plataformes i obtenir els preceptius certificats”.

Els tallers els impartirà Jennifer García, que és presidenta de l’associació Emprén Dona d’Elx i que té una àmplia experiència en este camp. Les inscripcions es realitzen en l’empresa local de formació Gnosi, en l’avinguda de Salinetes, 12, o trucant al telèfon 96 631 13 56, on es pot recaptar més informació.

WordPress Video Lightbox Plugin