Petrer organitza un “Fòrum Jove” per a involucrar els joves amb idees i propostes per a l’àrea municipal de Joventut

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

“La Cultura que Volem” és el títol d’esta activitat que se celebra el pròxim divendres, dia 15, de vesprada, amb activitats d’oci saludable

El regidor de Joventut, Alejandro Ruiz, ha donat a conéixer l’organització del Fòrum Jove sota el lema “La cultura que volem“,  una iniciativa destinada a involucrar els jóvens en la creació i el debat sobre la cultura juvenil.

Amb este esdeveniment volem escoltar i posar en pràctica les idees i propostes dels jóvens per al futur de l’àrea de Joventut”, ha assenyalat l’edil.

Ruiz ha destacat la importància d’este esdeveniment, assenyalant que és una oportunitat clau perquè els jóvens contribuïsquen amb les seues visions i propostes, ajudant a conformar una programació cultural dinàmica i atractiva.

El Fòrum Jove, que se celebrarà divendres que ve dia 15, està dissenyat com un punt de trobada perquè els jóvens de Petrer participen activament. A més de ser un fòrum per a la presentació de propostes culturals, l’esdeveniment inclou una sèrie d’activitats lúdiques i participatives: A les 16.30 hores, s’iniciarà amb un Taller de Collage Creatiu, impartit per Ame Soler, coneguda en el món artístic com Tres Voltes Rebel. Este taller es realitzarà en el Casal de la Joventut i està obert a jóvens a partir de 14 anys, amb inscripció prèvia.

Posteriorment, a les 19.30 hores al parc del poliesportiu municipal, el públic podrà gaudir d’una impressionant exhibició de cal·listènia a càrrec de Cristian i el seu grup Humans Espartans.

A les 20.00 hores, l’escriptora, poeta i actriu Lola Vive prendrà l’escenari amb la seua actuació, “La poesía, el rap y mi saudade“. I per a tancar la jornada, a les 21.00 hores, es realitzarà un concert a càrrec de Yaike & Lidmo, representant del millor del rap alacantí.

Este esdeveniment és una mostra del compromís de l’Ajuntament de Petrer amb la joventut, oferint un espai on poden contribuir al desenvolupament cultural de la regidoria i fer així una programació per a l’any vinent i per al futur adaptada a les seues necessitats i les seues inquietuds”, ha conclòs l’edil.