Petrer ofereix dos cursos de xarxes socials i fidelització de clients als comerciants locals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La Regidoria de Comerç planeja implantar un programa formatiu continuat si estos dos primers cursos obté èxit de participació

La regidoria de Comerç que dirigeix l’edil Aída Tortosa ha programat la realització de dos cursos gratuïts dirigits als comerciants de Petrer, un centrat en la gestió de xarxes socials i un altre orientat a la fidelització del client.

La regidora ha explicat que “hi ha una evolució natural tant en el desenvolupament dels negocis físics com en el desenvolupament dels negocis en línia i entenem que hi ha una necessitat formativa en este tema”.

Tortosa ha precisat que “no sols necessitem que els continguts siguen útils per als comerciants, sinó que servisquen com a ferramentes reals per a millorar i adaptar els negocis tant a les noves tecnologies com a la millora i avanç del comerç físic en qüestió”. I ha avançat que estos dos primers cursos són una “prova pilot i si funcionen i agraden, la idea és desenvolupar un programa formatiu continuat”.

El primer dels dos cursos tindrà lloc el dilluns 6 de novembre, de 14.30 a 16.30, en les CFPA Carles Salvador (antigues Escoles Graduades, als Jardins Alcalde Vicente Maestre). S’hi abordarà el tema de les Xarxes Socials per a comerciants, com comunicar efectivament a través d’estes, etc. Respecte a este curs, Miguel Sánchez, professor de l’empresa Neoconsulting, ha precisat que es vorantècniques i estratègies per a augmentar la presència dels negocis de Petrer així com les vendes, és a dir, què postegem, què diem, com ho diem, com hem de tenir la nostra pàgina web… així com el pressupost per a eixes xarxes socials. I xicotets consells de comunitats de venda per a llançar els nostres productes al món”.

El segon curs, previst per al dilluns  20 de novembre, en el mateix horari i lloc, abordarà la fidelització del client, explicant amb més detall la part del negoci físic i de com utilitzar les diferents eines amb les quals compta el comerç de proximitat davant de les grans superfícies amb “tècniques de persuasió, de retenció positiva…”, segons ha avançat el formador.

Els comerciants interessats poden inscriure’s a través del correu electrònic comercio@petrer.es abans del dia 2 de novembre. En el correu han d’indicar les dades de la persona que acudirà, el nom del comerç al qual pertany, un telèfon i a quin curs li agradaria inscriure’s. En el cas que li interessen els dos, també han d’indicar-ho en aquest correu electrònic.

La regidora ha indicat que “els cursos estan despertant molt d’interés” i, de fet, a través del contacte directe amb els comerciants dut a terme des de la regidoria, ja hi ha diversos inscrits per a els dos cursos.

Estos cursos estan patrocinats per la Cambra de Comerç d’Alacant.