Petrer obrirà les piscines d’estiu el pròxim 23 de juny i ja es poden adquirir els bons de temporada

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La regidora d’Esports ha anunciat diverses novetats per a la reserva i pagament per avançat de les entrades per a facilitar els accessos

El pròxim divendres 23 de juny s’obrin les piscines d’estiu en el Poliesportiu Municipal, coincidint amb el final del curs escolar per a “que este recurs d’oci estiga disponible per a les famílies des del primer dia de les vacances escolars”, ha indicat la regidora d’Esports, Patricia Martínez

Ja està activada l’adquisició de bons perquè es puga fer el tràmit amb temps suficient. La regidora ha explicat que l’any passat es van gestionar més de 400 bons en una setmana i això va provocar un cert caos i cues en el taulell de recepció de la piscina d’estiu. “Volem que este tràmit puga ser més ampli en el temps de manera tal que no es concentre tot en uns dies i per això ja està activat el procés d’autoliquidació a través de Suma”, ha subratllat l’edil.  

Quant a l’horari de les piscines, durant els mesos de juny i juliol obriran de dilluns a divendres de 12 a 20.00 hores i els dissabtes i diumenges d’11 a 20.30 hores. Durant el mes d’agost i el primer cap de setmana de setembre, l’horari per a tots els dies serà d’11 a 20.30 hores. A més, enguany, com a novetat, es podrà fer la reserva i pagament d’entrades individuals a través de la plataforma sporttia.com. Una mesura que s’adopta per a facilitar a les famílies que puguen tindre reservat l’accés que facen el pagament als seus fills que després presentant el QR en la recepció hi podran accedir sense haver de portar diners en metàl·lic. Per a aconseguir els abonaments cal entrar en la pàgina web de SUMA (https://www.suma.es/), mitjançant la ruta Contribuents-Autoliquidacions-Petrer-Esports-epígraf piscina descoberta (ABONAMENTS).

A més, en les piscines ja hi ha personal d’Esports tots els dies per a informar i atendre presencialment les persones. O per a aquelles persones que hagen pagat l’import del bo i l’hagen de canviar. 

Una altra de les qüestions és que la regidoria està treballant perquè s’obri la cantina, “ja que tenim un hostaler local que ha mostrat interés després que l’anterior hi renunciara”, ha precisat la regidora, que també ha avançat que estarà oberta durant tot l’any.