Petrer mostra la seua solidaritat amb més de 200 donacions de sang durant la crisi sanitària

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Al mes de juny hi ha previstes 3 noves donacions al centre municipal Clara Campoamor els dies 10, 17 i 30.

Les cinc col·lectes de sang organitzades de manera extraordinària pel Centre de Transfusions d’Alacant en col·laboració amb la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Petrer des de l’inici de la crisi sanitària han permés aconseguir la xifra de 206 donacions a Petrer, amb 11 nous donants.

Juana Ochoa, regidora de les àrees de Participació Ciutadana i de Sanitat, ha mostrat la seua satisfacció i ha expressat el seu “agraïment als veïns de Petrer per respondre a la crida del Centre de Transfusions d’Alacant en aquests moments difícils en els quals encara són més necessaris els xicotets gestos solidaris”.

En concret, el centre municipal Clara Campoamor ha acollit cinc donacions els dies 17 de març (34 donacions), 22 d’abril (31 donacions), 5 de maig (46 donacions), 13 de maig (43 donacions) i 28 de maig (52 donacions). Un total de 206 donacions, si bé cal destacar que van ser un total de 246 persones les que van acudir a la cita, però 40 no van poder donar per no complir amb els requisits establits per a donar sang.

L’edil, qui ha recordat que l’espai municipal Clara Campoamor es va obrir de manera exclusiva per a aquestes donacions, ha avançat que per a juny ja hi ha previstes tres noves col·lectes, els dies 10, 17 i 30, i ha fet una crida als veïns i veïnes de Petrer perquè “continuen aportant el seu granet d’arena”.