Les regidories han programat nombroses activitats per a “avivar la il·lusió”, sobretot, dels més xicotets

Elisa, una xiqueta de 5 anys de Petrer, és la protagonista de la campanya

Amb el missatge “Presumim de ser autèntics. Petrer, la il·lusió sempre torna”, este matí l’Ajuntament de Petrer, de mans de la seua alcaldessa, Irene Navarro, i el regidor de Cultura, Fernando Portillo, han presentat la campanya nadalenca amb la qual pretenen posar en valor el caràcter autèntic de Petrer i de la seua gent i avivar la il·lusió i les emocions en estes dates tan especials.

La regidora de Festes, Ana Tortosa, no ha pogut estar present perquè, com ha assenyalat la mateixa alcaldessa, “pel seu estat d’embaràs està arribant al seu terme i està en estos instants previs de conéixer el, segurament, millor regal d’este Nadal”.

En la presentació també ha estat la xicoteta Elisa, de tan sols 4 anys, protagonista del cartell i de l’espot de la campanya. Amb referència a ella, l’alcaldessa ha dit que “no hi ha res més autèntic i més genuí que poder vore i disfrutar de la vida i dels dies de Nadal que quan es miren a través de la innocència i de la mirada d’una xiqueta com és, en este cas, Elisa”.

Es tracta de grans coses, però també de xicotets detalls els que ens fan únics i genuïns”, ha destacat l’alcaldessa de Petrer, referint-se als aspectes de Petrer que es destaquen en l’espot com el patrimoni, la cultura i els artistes locals, els esportistes, les persones majors o els paratges naturals; i altres valors com la solidaritat, el compromís o el caràcter innovador i emprenedor.

L’alcaldessa ha convidat a veïnes i veïns a “disfrutar d’estes festes tan entranyables i participar en les nombroses activitats que hem organitzat des de l’Ajuntament”, però “fer-lo amb il·lusió, però amb prudència, i respectant les normes marcades per les autoritats sanitàries, de manera que, com hem fet durant la pandèmia, eixe compromís i eixa responsabilitat també siguen un valor més que ens faça únics”.

Des de l’Ajuntament de Petrer, especialment des de la Regidoria de Festes, s’ha preparat un complet programa d’activitats que implica col·lectius i associacions locals. Entre les activitats, a més dels actes centrals com són el Patge Real el diumenge 26 de desembre i la Cavalcada de Reis, en la vesprada-nit del 5 de gener, destaquen passacarrers nadalencs dels grups musicals locals i diverses activitats pensades especialment per als més xicotets com tallers nadalencs de decoració de galetes nadalenques, tallers de falles, etc.

Com ha explicat el regidor de Cultura, Fernando Portillo, Cultura també torna amb el “XVII Festival de Teatre, Titelles i Màgia Marionetari 2021”, que també té com a protagonistes artistes locals i que tindrà com a escenaris el Forn Cultural i el Centre Cultural de Petrer.

PROGRAMACIÓ DE  NADAL PETRER 2021

https://petrer.es/navidad-2021/https://petrer.es/nadal-2021/?lang=ca

Divendres 17 de desembre

– 20.00 – Passacarrers Nadalencs de l’Associació Musical Verge del Remei i de la Societat Unió Musical

Dissabte 18 desembre

Inflables i Tallers Nadalencs – d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 20.30 en Jardins Alcalde Vicente Maestre

Passacarrer Nadalenc de l’Associació Musical Verge del Remei – 18.00

Diumenge 19 desembre

Inflables i Tallers Nadalencs – d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 20.30 en Jardins Alcalde Vicente Maestre

Passacarrer Nadalenc de la Societat Unió Musical – 18.00

22, 23, i 30 desembre

– Tallers de Decoració de Galletes Nadalenques

de 17.30 a 19.00 en Centre Clara Campoamor. Inscripció prèvia.

Tallers de Decoració de Galetes Nadalenques

29 desembre

– d’11.30 a 13.00 en Centre Clara Campoamor. Inscripció prèvia.

26 desembre

– Patge Reial – 17.30

30 de desembre

– Tallers de Falles

Al Casal de la Joventut d’11.00 a 13.30. Inscripció prèvia.

Al Centre Clara Campoamor de 17.00 a 19.00. Inscripció prèvia.

5 gener

– Cavalcada dels Reis d’Orient – 18.30

XVII FESTIVAL DE TEATRE, TITELLES I MÀGIA MARIONETARI 2021

27 de desembre

– 17.30 – Forn Cultural

El pallasso Edy “BIENVENIDO PAPÁ NOEL

28 desembre

– 17.30 – Centre Cultural

Conta3 (contacontes) “UN NADAL ARREU DEL MÓN” (en valencià)

29 desembre

– 17.30 – Forn Cultural

David Alcaina (mag) “UNA ILUSIÓN POR NAVIDAD

Preu únic per espectacle: 3 euros