La zona de vestuaris de les piscines d’estiu no s’ha remodelat des que es va construir en els anys 80

Les obres podrien començar al final d’any, sempre en coordinació amb els clubs esportius per a afectar el mínim possible l’activitat esportiva

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha anunciat este matí “una de les inversions en instal·lacions esportives més potents dels últims anys”, que es duran a terme en el poliesportiu municipal, amb un pressupost de mig milió d’euros procedents dels romanents d’anys anteriors.

En concret, la regidoria ha previst la renovació integral de la zona de vestuaris de les piscines d’estiu del poliesportiu municipal, “una instal·lació que no s’ha renovat des que es construí en els anys 80 i que, per tant, no s’ajusta a les necessitats actuals”. Martínez ha explicat que enguany les piscines s’obriran com estan, “però la idea és dur a terme les obres a l’hivern perquè el pròxim estiu puguem obrir-les amb tot renovat”. Esta actuació compta amb un pressupost pròxim als 300.000 euros.

Els altres 200.000 euros restants, tal com ha detallat l’edil, s’invertiran en el pavelló Gedeón i Isaïes Guardiola, on l’actuació consistirà, principalment, en la renovació de tot el sòl de la pista i de la zona de sales de musculació, però també inclourà treballs de pintura i remodelació de les graderies.

Martínez ha subratllat que “la previsió és començar amb les obres a la fi d’enguany, principis de 2022”, i ha precisat que “com fem sempre amb qualsevol actuació, coordinant amb els clubs esportius perquè les obres afecten el mínim possible a la seua activitat esportiva”. En eixe sentit, si és possible, la reforma del pavelló es pretén realitzar durant el període d’aturada nadalenca dels clubs. “Si no poguera ser, plantejaríem de fer-la en l’estiu de 2022”.

A més d’estes inversions, des de la Regidoria d’Esports, anualment, es duen a terme altres xicotetes millores en les diferents instal·lacions esportives municipals, per a les quals cada any es destinen 130.000 euros, 40.000 euros més del que s’invertia fa dos anys.

WordPress Video Lightbox Plugin