Petrer invertirà 180.000 € en la millora del polígon de Salinetes

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les millores inclouen el canvi d’il·luminació per lluminàries led i la renovació de la senyalística de carrer

El consistori ha rebut una subvenció de 107.973 euros de l’IVACE i aportarà la resta amb fons propis

L’Ajuntament de Petrer invertirà 180.000 euros en la millora del polígon industrial de Salinetes gràcies a una subvenció que l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l’Ajuntament de Petrer. En concret, el consistori rebrà un total de 107.973,70 euros de l’IVACE i aportarà la resta amb fons propis amb els quals es faran una sèrie de millores per, a poc a poc, anar modernitzant aquest polígon industrial.

Entre les actuacions que es realitzaran, es canviarà la il·luminació per lluminàries led, per a fer el polígon més eficient i reduir els costos. Així mateix, s’instal·laran càmeres de seguretat viària i es millorarà la senyalística de trànsit i de carrers. A més, també s’instal·laran opis directoris en els quals s’indique la localització de les empreses i es crearà un apartat en la pàgina web de www.petreremprende.es, igual que es va fer amb Les Pedreres, en la qual promocionar les empreses situades dins del polígon de Salinetes.

Quant al termini d’execució, les actuacions, que es licitaran en les pròximes setmanes, hauran d’estar finalitzades abans del 31 de desembre d’aquest mateix any.

WordPress Video Lightbox Plugin