Les persones afectades tindran fins a final d’any per a sol·licitar les devolucions o compensacions

A partir del pròxim divendres 10 de juliol, els prop de 800 usuaris de les diferents activitats i cursos i les persones posseïdores d’abonaments esportius podran recollir en les instal·lacions esportives els documents per a sol·licitar la devolució o compensació pels servicis no disfrutats durant el cessament d’activitat per l’Estat d’Alarma. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora d’Esports, Patricia Martínez, qui ha subratllat que els afectats tindran tot l’any per a gestionar la sol·licitud.

A més de poder sol·licitar la devolució parcial o total dels servicis no prestats durant l’Estat d’Alarma en els cursos, activitats i abonaments, la regidoria d’Esports també ofereix la possibilitat de compensar els cursos no iniciats mitjançant la inscripció en els pròxims que, “si les circumstàncies sanitàries ho permeten i tot va bé, està previst que comencen a la fi de setembre”, ha apuntat la regidora.

Martínez ha agraït la “comprensió dels usuaris de les instal·lacions esportives de Petrer davant aquesta situació excepcional, on, per damunt de tot, hem posat la salut de veïnes i veïns”.

Els formularis de sol·licitud així com una breu guia explicativa, tant per a la devolució com per a la compensació, es poden recollir, durant tot el dia, en les diferents instal·lacions esportives de la ciutat, en concret, al Poliesportiu Municipal, a les instal·lacions de Sant Jerònim i en El Barxell, a més de poder descarregar-se en la secció d’Esports de la pàgina web www.petrer.es.

En el cas de les sol·licituds de devolució, les persones interessades han de seguir els següents passos: recollida de formularis en alguna de les instal·lacions esportives citades o mitjançant descàrrega a través de la secció d’Esports de la pàgina web www.petrer.es; presentació de la següent documentació, presencialment en la finestreta de registre de l’Ajuntament, o per seu electrònica: instància de devolució d’ingressos, full de manteniment a tercers, fotocòpia del DNI i fotocòpia del pagament o justificant de la quantitat abonada. La regidoria elaborarà un informe de devolució calculant la part proporcional o devolució integra si és procedent, i tramitarà expedient a Tresoreria i Hisenda per a la devolució.

En el cas de les sol·licituds de compensació per a futurs cursos, que s’hauran de sol·licitar, com a màxim, abans de l’inici del següent trimestre, a meitat de setembre, els passos a seguir són: recollida de formulari de compensació en alguna de les instal·lacions esportives citades o mitjançant descàrrega a través de la secció d’Esports de la pàgina web www.petrer.es; presentació, de manera presencial, en la recepció de les piscines d’estiu del Poliesportiu Municipal, en horari de dilluns a diumenge d’11 a 14 i de 16 a 20 hores, fins al 6 de setembre. La regidora ha assenyalat que “si es donara el cas que finalment les circumstàncies no foren favorables per a iniciar el curs, es donarà l’opció de reclamació de l’ingrés”.

WordPress Video Lightbox Plugin