Hi haurà quatre sessions formatives en la segona quinzena de novembre.

“Qualitat en les juntes directives de les associacions. Repte digital” és el títol d’aquest seminari obert a tota la ciutadania organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana. L’edil Juani Ochoa ha assenyalat que “es tracta d’afavorir i ajudar a totes les persones que dediquen part del seu temps d’oci als col·lectius de la ciutat de manera altruista, a les quals aprofite per a agrair tot el treball que realitzen”.

Hi haurà quatre sessions formatives de dues hores de duració cadascuna d’elles entre el 19 i el 28 de novembre els dimarts i dijous de 8 de la vesprada a 10 de la nit. S’abordaran aspectes com el procés de constitució i gestió d’associacions, els òrgans directius, les seues obligacions documentals i el repte digital que suposa l’administració electrònica.

Ochoa ha dit sobre aquest tema que “pot semblar un poc complex i per aquest motiu volem aprofundir en el repte digital, però una vegada s’adquireix destresa en l’administració electrònica és molt més còmode, senzill i estalvia temps als directius de les associacions”.

El seminari és totalment gratuït i l’imparteixen professionals d’aquesta matèria, a través de l’empresa Serlicoop. Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a la regidoria de Participació Ciutadana, al centre Clara Campoamor del carrer Òscar Esplà número 6; també es pot telefonar al 965 376 211, a través del correu participacion@petrer.es i en el lloc web www.petrer.es.

WordPress Video Lightbox Plugin