Petrer incentiva la participació ciutadana amb un seminari per a explicar el funcionament de les associacions i l’administració electrònica

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Hi haurà quatre sessions formatives en la segona quinzena de novembre.

“Qualitat en les juntes directives de les associacions. Repte digital” és el títol d’aquest seminari obert a tota la ciutadania organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana. L’edil Juani Ochoa ha assenyalat que “es tracta d’afavorir i ajudar a totes les persones que dediquen part del seu temps d’oci als col·lectius de la ciutat de manera altruista, a les quals aprofite per a agrair tot el treball que realitzen”.

Hi haurà quatre sessions formatives de dues hores de duració cadascuna d’elles entre el 19 i el 28 de novembre els dimarts i dijous de 8 de la vesprada a 10 de la nit. S’abordaran aspectes com el procés de constitució i gestió d’associacions, els òrgans directius, les seues obligacions documentals i el repte digital que suposa l’administració electrònica.

Ochoa ha dit sobre aquest tema que “pot semblar un poc complex i per aquest motiu volem aprofundir en el repte digital, però una vegada s’adquireix destresa en l’administració electrònica és molt més còmode, senzill i estalvia temps als directius de les associacions”.

El seminari és totalment gratuït i l’imparteixen professionals d’aquesta matèria, a través de l’empresa Serlicoop. Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a la regidoria de Participació Ciutadana, al centre Clara Campoamor del carrer Òscar Esplà número 6; també es pot telefonar al 965 376 211, a través del correu participacion@petrer.es i en el lloc web www.petrer.es.