Petrer fa treballs de desbrossaments en més de 80 quilòmetres de camins rurals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

 

Des de fa unes setmanes, l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Medi Ambient, està duent a terme els treballs de neteja i desbrossament dels camins de totes les partides rurals del municipi, amb una superfície total de 82 km aproximadament.

Es tracta d’uns treballs que l’Ajuntament duu a terme anualment amb un doble objectiu: reduir el risc d’incendis amb les altes temperatures de l’estiu; i afavorir la circulació i millorar la visibilitat dels vehicles que circulen per estos camins.

L’actuació, que va començar el passat 9 de maig, s’està realitzant de manera progressiva en totes les partides rurals del municipi com són Caprala, els Cotxinets, les Pedreres Altes, les Pedreres Baixes, l’Avaiol, Aigua-rius, Puça, el Figueralet, la Pepiosa, el Barxell, Teulera del Riu, el Ginebre, l’Almadrava, Rabossa, Catí, Palomaret, El Sit, Ferrussa, l’Horteta, la Llobera, Salinetes Baixes, els Xaparrals, els Col·legials i el Rebentó.

En les pròximes setmanes, des de la Regidoria de Serveis Generals, també començaran els treballs de desbrossament i neteja dels diferents solars del nucli urbà de Petrer.