Ocupa una superfície de 800 m² en l’avinguda Reina Sofia

Des d’ahir a la vesprada les veïnes i veïns de Petrer ja poden gaudir del nou parc de patinatge –conegut com a skatepark que s’ha construït en l’av. Reina Sofia, enfront del poliesportiu Gedeón i Isaías Guardiola, amb una superfície de 800 m².

Fernando Portillo, regidor d’Urbanisme, ha volgut subratllar que “encara que ha costat molt, sobretot pel recorregut que s’ha hagut que fer amb les licitacions, un poc complicat, més del que ens haguera agradat, creiem que es convertirà en una instal·lació referent en la nostra població per a tots aquells que els agrada este esport”.

Les obres, que van començar a l’estiu, han tingut un cost d’execució de 130.000 euros i esta setmana s’han dut a terme les últimes rematades per a poder obrir-se “perquè de cara a Nadal puga utilitzar-se amb normalitat i gaudir-se durant estes vacances”, ha apuntat l’edil.

El nou parc de patinatge té un anell perimetral més bàsic per a principiants i una foia central per a patinadors amb un nivell més avançat.

L’edil ha expressat el seu desig que “siga una instal·lació que agrade i que tinga un bon ús i molt d’ús en els pròxims mesos”.