L’Ajuntament de Petrer s’ha adherit al manifest feminista del 20S impulsat per la Plataforma Feminista d’Alacant.

L’Ajuntament de Petrer, a través de la regidoria d’Igualtat, se suma a l’“emergència feminista” del 20S i s’adhereix al manifest feminista il·luminant de violeta durant tot el cap de setmana la torrassa del castell fortalesa i el cartell de “Petrer” en l’eixida de l’autovia a l’altura de Salinetes.

Aquesta “emergència feminista” ha sigut declarada per la Plataforma Feminista d’Alacant després dels múltiples assassinats masclistes ocorreguts aquest estiu a Espanya (en concret, al juliol es va produir l’assassinat de tretze dones i un menor). La iniciativa s’ha estés a nivell nacional i hui, 20 de setembre, a les 20.30 hores, en multitud de municipis de tota Espanya es durà a terme una concentració nocturna caracteritzada pel color violeta.

L’Assemblea Feminista Vinalopó Mitjà s’ha unit a aquesta causa i convoca a tota la comarca del Vinalopó Mitjà a unir-se a aquesta emergència feminista a la Plaça de l’Ajuntament d’Elda, municipi de la comarca triat per a la concentració.

La regidora d’Igualtat i Inclusió Social de l’Ajuntament de Petrer, Ana Tortosa, ha expressat el seu total rebuig a la violència masclista i ha animat a unir-se a aquesta concentració perquè “només si tots anem a una en la lluita contra aquest flagell social podrem acabar amb el problema i aconseguir una societat en la qual les dones visquen segures”.

WordPress Video Lightbox Plugin