La regidoria d’Igualtat i Inclusió Social ha presentat el segon Pla d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones de Petrer 2019 – 2023.

La Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social ha presentat, el “II Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones de Petrer” per als pròxims quatre anys. Un pla que compta amb més de 90 pàgines, que ha sigut desenvolupat per la regidoria mateix i que ha comptat amb la participació d’altres departaments del consistori, associacions, AMPA i col·legis del municipi. A més, també s’ha comptat amb l’opinió d’alguns mitjans de comunicació i s’ha convocat, per primera vegada, una Comissió Tècnica d’Igualtat, formada per tècnics responsables de totes les àrees implicades en el pla. Es busca aconseguir finalment una societat més igualitària i més justa.

Entre els principis rectors i la finalitat d’aquest segon pla es troben la igualtat, la perspectiva i la transversalitat de gènere. Així mateix, se li ha atorgat transversalitat perquè siga un dels pilars fonamentals de les polítiques municipals i que, per tant, afecte a totes les àrees. A més, s’han tingut en compte els principis de conciliació de la vida laboral i familiar, i s’ha posat l’accent en la corresponsabilitat entre les diferents figures d’una família perquè el treball realment es repartisca.

WordPress Video Lightbox Plugin