El Ple d’Investidura tindrà lloc demà, dissabte 15 de juny, a les 13.00 hores al Saló de Plens de l’edifici consistorial

L’Ajuntament ha previst la instal·lació de pantalles al vestíbul de l’edifici per a les persones que no puguen entrar al saló pel seu aforament limitat. El ple també serà retransmés a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Demà, dissabte 15 de juny, a partir de les 13.00 hores, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Petrer serà l’escenari que aculla el Ple d’Investidura de la nova Corporació Municipal, acte en el qual també es designarà la nova Alcaldessa Presidenta de la Corporació, Irene Navarro Díaz.

Després dels resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig, la nova Corporació Municipal quedarà configurada per tretze regidors del Partit Socialista Obrer Espanyol, cinc del Partit Popular, dos de Ciutadans i un regidor d’Esquerra Unida, amb la socialista Irene Navarro com a Alcaldessa. A més, la nova Corporació incorpora el regidor més jove de la història dels 40 anys d’ajuntaments democràtics a Petrer. Es tracta d’Alejandro Ruiz Cortés, de 18 anys.

Donat l’aforament limitat del Saló de Plens de l’Ajuntament de Petrer, s’ha previst la instal·lació de diverses pantalles al vestíbul de la primera planta perquè les persones que no puguen entrar al saló puguen seguir el ple en directe. Així mateix, l’acte serà retransmés en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Petrer (http://cort.as/-ivak).

Les portes de l’Ajuntament s’obriran al públic a les 12.30 hores.

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTE D’INVESTIDURA

La sessió d’Investidura començarà amb la constitució d’una Mesa d’edat integrada per la regidora de major edat, Reme Amat, del Partit Popular, que actuarà de presidenta; i el regidor de menor edat, Alejandro Ruiz, del PSOE. A continuació, els regidors electes prendran possessió dels seus càrrecs i procediran al jurament o promesa del seu càrrec i la imposició de la medalla.

Una vegada constituït l’Ajuntament de Petrer, tindrà lloc la votació per a la designació de l’Alcaldessa Presidenta de la Corporació. Serà la Presidenta de la mesa, Reme Amat, qui faça entrega del Bastó de Comandament a l’Alcaldessa electa, Irene Navarro, mentre que el vocal, Alejandro Ruiz, serà qui li impose el cordó amb medalla daurada.

Per a finalitzar, la ja investida Alcaldessa, Irene Navarro, concedirà la paraula als portaveus dels grups i, per últim, tancarà l’acte amb el seu discurs d’investidura.

 

Categories: Regidories

WordPress Video Lightbox Plugin