Petrer destinarà més de 100.000 euros a fer costat a les entitats esportives locals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

59.000 euros es repartiran a través de subvencions ordinàries i 50.000 per al conveni extraordinari del Club Voleibol Petrer-Villena, després del seu ascens a la Superlliga 1, la màxima categoria d’este esport

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer ha fet pública la convocatòria de les subvencions i ajudes econòmiques dirigides a associacions locals que desenvolupen activitats i esdeveniments esportius en la localitat, amb una quantia total que ascendix a 59.000 euros.

Es tracta d’unes ajudes anuals, en este cas de la temporada 2022/2023, amb les quals l’Ajuntament mostra el seu suport a les activitats i esdeveniments esportius que propicien la participació dels ciutadans en la vida local i fomenten la pràctica de l’activitat físico-esportiva.

Les associacions interessades podran presentar les seues sol·licituds de l’1 al 15 de setembre, sobre la base de dues línies de subvenció: pel foment ordinari d’una o diverses disciplines esportives; i per organitzar i dur a terme esdeveniments esportius extraordinaris.

CONVENI CLUB VOLEIBOL PETRER-VILLENA

A més dels 59.000 euros destinats a subvencions ordinàries, enguany, l’Ajuntament de Petrer, després de l’ascens del Club Voleibol Petrer-Villena a la Superliga 1, la màxima categoria nacional d’aquest esport, destinarà altres 50.000 euros per a fer costat al club a través d’un conveni extraordinari.

La regidora de l’àrea, Patricia Martínez, ha explicat que la partida inicial per a les subvencions ordinàries ascendia a 79.000 euros, dels quals 20.000 euros s’han destinat al conveni extraordinari del club de voleibol. I ha precisat que el conveni s’aprovarà el mes vinent de setembre, fent-lo coincidir amb les dates de presentació de les subvencions ordinàries.

Martínez ha expressat que “creiem que en funcionar mitjançant conveni amb el club voleibol, això beneficiarà la resta de clubs, que no es veuran perjudicats per les altes despeses i el pressupost d’aquest club”.