En l’acte es presentarà també la imatge del Crist que apareixerà als cupons del sorteig de l’ONCE del pròxim dimarts 14 de maig

Petrer celebrarà una gala de clausura del 75 aniversari de la imatge del Santíssim Crist del Mont Calvari en la qual es projectarà la pel·lícula documental “Camino de una devoción”. L’acte tindrà lloc divendres que ve 10 de maig a la sala d’actes del Centre Cultural de Petrer a les 20.30 hores i serà d’entrada lliure.

El documental és un document on queden ressenyats els actes que ocorren al voltant de l’ermita i la seua imatge i, sobretot, és una valoració de tots els col·lectius que donen suport i fan Crist. Així mateix, en la gala també es presentarà el cupó de l’ONCE del pròxim dimarts 14 de maig en el qual apareixerà la imatge del Crist, coincidint amb la festivitat de Sant Bonifaci, Màrtir. A més, els assistents a la gala també rebran un portacupón a manera d’obsequi.

Cal recordar que aquesta és la segona vegada que l’organització dedica un cupó a Petrer, després del que es va emetre al desembre de 2014 pel 400 aniversari de Sant Bonifaci.

D’altra banda, Carlos Carrazoni, director de l’Agència de l’ONCE a Elda, ha afirmat que eixir al cupó té una repercussió molt gran ja que, en aquest cas en concret, es distribuiran 5 milions i mig de bitllets a tota Espanya, la qual cosa suposa, en les seues paraules, una oportunitat molt bona per al turisme; i ha recordat que a partir del divendres ja es podran adquirir els cupons.

Des de l’Ajuntament de Petrer s’agraeix a la Majordomia per comptar amb la col·laboració del consistori en una qüestió tan especial com és aquesta.

WordPress Video Lightbox Plugin