Petrer celebra el desé aniversari dels 40 Club Session amb els djs San Bernardino, Óscar Martínez i Aitor Belda

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El festival musical tindrà lloc el dimarts 11 d’octubre al parc 9 d’Octubre i també comptarà amb les actuacions de Pepe Bernabé i Safree
Els menors de 14 anys només hi podran accedir si van acompanyats dels seus pares o tutors legals i de 14 a 16 anys hauran de presentar una autorització signada

El Festival musical Els 40 Club Session arriba al seu desé aniversari a Petrer dimarts que ve 11 d’octubre a partir de les 20.00 hores al Parc 9 d’Octubre.

El regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, ha subratllat que este és “un any especial perquè és el desé aniversari d’aquest festival”, i ha apuntat que “volíem apostar per portar les velles llegendes i les més actuals, com són San Bernardino, al qual tothom coneixem, i a Óscar Martínez”. Baldomero Giménez, gerent de Radio Elda Cadena SER, ha precisat que San Bernardino va ser el primer dj que va estar en aquesta festa i Óscar Martínez va estar en 2019, ja que en 2020 i 2021 el festival no es va poder celebrar per la pandèmia. D’ells ha dit que són “dues primeres espases amb una enorme visibilitat en l’àmbit nacional que, a més, posen el nom de Petrer a escala nacional tant en xarxes com en antena”.

El nostre dj local, Aitor Belda, un referent a la comarca i ànima mater d’aquest esdeveniment”, en paraules de Giménez, serà l’encarregat d’animar la festa.

A més, “hem volgut pegar-li una volta més i incorporar dues actuacions de dues persones de la comarca que tenen una projecció molt gran”, ha afegit el gerent de l’emissora, referint-se al monovero Pepe Bernabé, que presentarà dos dels seus temes en el concert; i la saixenca, que està triomfant a Mèxic i que ha acompanyat en la seua gira a Bizarrap, Safree.

UNA FESTA SEGURA

El regidor de Joventut, Alejandro Ruiz, ha indicat que es tracta d’“una nit de gaudi per a jóvens i adolescents, de passar-ho bé, de respecte i d’estar amb els nostres”, i ha apuntat que “apostem per la seguretat dels més xicotets”.

Per a això, tal com es va anunciar la setmana passada en roda de premsa, estos dies de festa es reforça l’operatiu de seguretat, es duu a terme un control dels aforaments en els espais tancats i “és important recordar que els menors de 14 anys hauran de vindre acompanyats dels seus pares o tutors legals i de 14 a 16 anys hauran de portar una autorització signada pels seus pares o tutors legals i a partir dels 16 anys podran entrar sense cap classe de problema”. 

L’autorització es podrà descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Petrer (www.petrer.es), en l’apartat de Joventut. El dia de l’esdeveniment, a la porta d’entrada, també hi haurà impresos de l’autorització.

El regidor ha fet una crida al “respecte, gaudi i cura de totes i tots i de l’entorn en el qual estem” i ha recordat que, com en la resta de concerts, estarà habilitat el Punt Violeta i el Punt Arcoiris.