Petrer celebra el Cross Escolar 2023 el pròxim 10 de novembre, dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Petrer celebrarà el Cros Escolar 2023 divendres que ve, 10 de novembre, organitzat per la Regidoria d’Esports, en col·laboració amb el Club Atletisme CAPET Petrer i el Grup de Treball JJ.DD. Municipals, en el marc dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per al curs 2023-2024.

La competició, dividida en 10 categories depenent dels diferents cursos acadèmics de Primària i de Secundària, amb diferents distàncies a recórrer, començarà a les quatre de la vesprada en l’estadi El Barxell.

Les inscripcions per a participar-hi poden realitzar-se en cada centre escolar de l’alumne o alumna, i hauran de ser remeses, com a molt tard, el dijous 9 de novembre, sobre la base de les instruccions que han sigut remeses des de l’organització a col·legis i instituts.

En línia amb el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), l’organització de l’esdeveniment recalca la importància de la contribució social i mediambiental de l’esport.

Els esforços i l’excel·lència seran recompensats amb medalles per als 5 primers classificats de cada carrera. A més, tots els participants rebran un obsequi com a reconeixement a la seua participació i dedicació.

La Regidoria d’Esports ha convidat prèviament a tots els centres a participar activament en este esdeveniment que no sols promou l’esport entre els jóvens, sinó que també reforça l’esperit comunitari i el benestar.