Este divendres sis  localitzadors de cine dels EUA, Canadà i Regne Unit visitaran Petrer

Divendres que ve 29 d’octubre, de la mà del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, sis localitzadors de cinema internacionals visitaran Petrer, entre altres poblacions alacantines, a la busca de futurs escenaris per al rodatge de pel·lícules i sèries.

Es tracta de localitzadors de productores cinematogràfiques dels EUA, el Canadà i el Regne Unit que divendres a la vesprada arribaran a Petrer, on, després de ser rebuts en la Tourist Info pel personal de l’oficina, el regidor de Turisme, David Morcillo, i l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, es desplaçaran fins a la coneguda com la Ciutat Sense Llei, un dels punts més curiosos del municipi per la seua vinculació amb els llocs històrics del patrimoni cultural lligat a la Guerra Civil.

Després del gran esforç que fem des de fa anys a Petrer per a convertir-nos en un referent del turisme d’interior i per a posar en valor el ric i ampli patrimoni històric i cultural de Petrer, seria un somni que la nostra ciutat fora escenari de cinema, amb la consegüent projecció internacional que això suposaria”, ha expressat el regidor David Morcillo.

Des de la Regidoria de Turisme, de la mà de l’Associació Ciutat sense Llei, s’ha treballat per a ambientar i recrear com hauria sigut en el seu moment este espai històric de manera que els localitzadors puguen situar-se en aquella època. Per a això, s’ha comptat amb l’Associació de Motos i Cotxes Antics d’Elda. A més, hi haurà ambientació musical amb un grup de jazz i altres detalls que transporten els localitzadors a èpoques passades.

Esta visita forma part del “Fam trip Locations Managers” organitzat pel Patronat de Turisme de la Costa Blanca de la mà d’un dels festivals de cinema més antics que se celebren a Espanya, la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (Seminci).

CIUTAT SENSE LLEI

La Ciutat sense Llei és un punt molt important del patrimoni industrial de la comarca, ja que a partir de 1938 es traslladà aquí la producció de la fàbrica número 11 per a produir tot l’armament del front republicà, on es fabricaven fusells, metralladores de mà.

 

WordPress Video Lightbox Plugin