Petrer aposta per la formació i ocupabilitat juvenil amb un curs de zelador sanitari per a joves de 16 a 29 anys

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es tracta d’un curs gratuït de 215 hores formatives del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICO)

La Regidoria d’Infància i Joventut seguix enfocada en la consecució del seu propòsit d’“oferir alternatives i diferents camins per a la gent jove de Petrer”, en paraules del regidor Alejandro Ruiz. En concret, atés l’objectiu de la regidoria d’oferir alternatives de formació i ferramentes en matèria d’ocupació i ocupabilitat, des de l’àrea s’ha programat un nou curs a través del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICO).

Es tracta d’un curs de zelador sanitari de 215 hores de formació per a jóvens de 16 a 29 anys, “professió molt demandada per a poder treballar en un hospital o un centre sanitari”, ha  subratllat l’edil.

El curs s’impartirà des de febrer a abril, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, en la Casal de la Joventut. Per a poder participar en el curs, són requisits indispensables que la persona estiga inscrita i activa en Garantia Juvenil, que participe en el PICO i que haja realitzat l’Orientació Vocacional.

A més de la formació específica per a l’acompliment de la professió de zelador sanitari, en el curs també s’oferiran continguts en habilitats socials i ocupabilitat per a millorar la incorporació al mercat laboral.

L’edil ha remarcat que l’objectiu amb estes propostes és “facilitar l’accés a l’ús de la gent jove que, com sabem, en moltes ocasions és complicat”. En eixe sentit, Ruiz ha recordat un altre dels servicis que oferix la regidoria, com és el servici d’assessoria de treball, enfocat en l’orientació i prospecció laboral per a jóvens, a través del telèfon 605 05 16 79. Els jóvens interessats poden ampliar la informació a través de la mateixa regidoria, per mitjà del telèfon 687 22 48 81 o del correu juventud@petrer.es. I la inscripció es pot realitzar per mitjà de l’enllaç:

https://bit.ly/petrerinscripcioncursopiceceladorsanitario.