Es tracta de formació mixta: en línia i presencial, del 2 al 25 de novembre

La Regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat un taller d’assessorament per a entitats i col·lectius amb l’objectiu que aprenguen qüestions com el certificat digital, plataformes per a les reunions en línia o la mateixa gestió d’estes entitats, les actes, reglaments, etc.

La regidora de l’àrea, Juani Ochoa, ha indicat que “volem contribuir a fomentar les competències digitals, perquè les associacions es vagen adaptant i aprenent tècniques per a treballar en els entorns virtuals que a més ara són imprescindible en la relació amb les institucions públiques”.

Així, s’han programat huit sessions entre el 2 i el 25 de novembre que es desenvoluparan els dimarts de manera en línia, i els dijous presencialment a les aules de Gnosis.

Estela Rico, de l’empresa de formació Gnosis, ha explicat que estos tallers són totalment gratuïts i seran impartits per Jennifer García, que és la presidenta de l’associació Emprén Dona d’Elx i que té una àmplia experiència en este camp.

Les inscripcions es realitzen en l’empresa local de formació Gnosis, en l’avinguda de Salinetes, 12, trucant al telèfon 96 631 13 56 o escanejant el codi QR de la publicitat d’esta activitat.

A més, ha incidit en la importància dels temes que s’aborden ja que “cada vegada i per llei la relació de les associacions és més digital i això requerix conéixer com utilitzar les plataformes i obtindre els preceptius certificats”.

WordPress Video Lightbox Plugin