Per segon any consecutiu, la regidoria posa en marxa la iniciativa “Participa veïnat”

Fomentar la participació dels veïns en les associacions de barris i contribuir a construir el teixit associatiu de Petrer és l’objectiu que es marca la regidoria de Participació Ciutadana amb la iniciativa “Participa Veïnat”, posada en marxa per segon any consecutiu.

Referint-se a aquesta iniciativa, la regidora de Barris i Participació Ciutadana, Juana Ochoa, ha indicat que “volem que els veïns de cada associació decidisquen les activitats que es duen a terme al seu barri”. Per a això, la regidoria ha repartit a totes les associacions de veïns un fullet a través del qual cada veí pot triar, de tota l’oferta de tallers, cursos, tornejos…, tres activitats. L’activitat més votada en cada barri, es durà a terme amb caràcter gratuït durant els pròxims mesos.

Enguany, sobre la base de la decisió dels veïns en l’arrencada d’aquesta iniciativa, s’han dut a terme activitats com pilates a les associacions Unifamiliars Salinets, Sant Rafel, Hipólito Navarro i Sant Josep; una jornada d’agermanament a l’associació de la Frontera; o cinema fòrum al Barri Antic, entre altres.

Els presidents de l’associació Unifamiliars Salinetes i Districte Salinetes, Pilar i Pedro, els quals han acompanyat a la regidora en la roda de premsa, han valorat positivament aquesta iniciativa. Pilar ha expressat la seua satisfacció, indicant que “ens estem veient més. Ara, arran dels tallers, l’associació s’obri dues o tres vegades a la setmana i hi ha més ambient. La gent s’anima i ja no ens veiem d’any en any”.

La regidora ha conclòs indicant que “volem que les associacions no solament tinguen activitat durant les festes d’octubre, volem que estiguen vives tot l’any i que els veïns les tinguen presents perquè, a més, són un enllaç directe amb l’Ajuntament”.

WordPress Video Lightbox Plugin