Més de 150 persones passen diàriament per aquestes instal·lacions municipals per a participar en els seus tallers i activitats.

Fa deu anys es va inaugurar el Centre Municipal de Participació “Clara Campoamor”, denominat aleshores “Les Ceràmiques”, construït amb finançament del Ministeri d’Administracions Públiques i l’Ajuntament de Petrer.

Aquesta vesprada a partir de les set se celebra l’acte de commemoració del desé aniversari, amb una exhibició de tallers d’oci i temps lliure, l’obertura de l’exposició de treballs del taller de pintura a l’oli i un vi d’honor.

El Clara Campoamor és un centre de participació amb molta vida. De fet, més de 150 persones utilitzen diàriament les instal·lacions, en activitats com els tallers d’oci i temps lliure, i l’escola de salut.

A més, el centre, en el qual està situada la regidoria de Participació Ciutadana, coordina la cessió dels espais existents per al desenvolupament d’actes i esdeveniments d’associacions i col·lectius, així com d’altres regidories i institucions públiques.

L’any 2005 es va actualitzar, mitjançant un procés de participació directa d’associacions i col·lectius, el Reglament de la regidoria de Participació Ciutadana que havia sigut aprovat el 1992.

WordPress Video Lightbox Plugin