Normalitat en l’inici de curs en Infantil i Primària a Petrer al qual s’han incorporat 2.779 alumnes

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El començament de l’any escolar a Petrer ha estat marcat per la normalitat en la incorporació a les aules. Un total de 2.779 alumnes han iniciat el curs en els deu centres educatius de la població. Cinc d’aquests centres abasten tant Infantil com Primària, dos només Primària, mentres que tres estan dedicats exclusivament a l’educació Infantil.

Dins d’aquest panorama, els centres que han acollit un major nombre d’estudiants són Reis Catòlics, amb 570 escolars, i Reina Sofia, amb 543 escolars. Els seguixen La Foia amb 350 escolars i 9 d’Octubre amb 330. Els dos centres amb només Primària són Santo Domingo Savio amb 293 i Rambla dels Molins amb 231 escolars. Quant als centres exclusius d’Infantil, han rebut un total de 257 estudiants, distribuïts en Els Peixos (72 escolars), Verge del Remei (80 escolars) i Cid Campeador amb 105 escolars.

La regidora d’Educació, Patricia Martínez, ha destacat la tònica de normalitat que ha predominat en este inici de curs. “A pesar de xicotets retards en la incorporació d’algun docent, situació que es repeteix de manera habitual cada any, tot ha transcorregut sense contratemps significatius“, ha assenyalat Martínez.

Tant la regidora com l’alcaldessa, Irene Navarro, estan realitzant visites a tots els centres educatius per a parlar amb els equips directius dels centres i que les necessitats dels estudiants i del personal docent estiguen cobertes.

A més, han anunciat una reunió tècnica programada per a octubre. Aquesta se centrarà a abordar i avançar en qüestions relacionades amb el manteniment dels centres educatius, per garantir així un ambient propici i segur per a l’aprenentatge dels nostres jóvens estudiants.