La Policia Local de Petrer anuncia més vigilància en àrees recreatives i diversos punts de la població després de detectar-se un increment de botellons i brutícia durant el passat cap de setmana, el primer sense toc de queda i, per tant, sense limitació d’horaris nocturns.

La veu d’alarma l’ha donada el regidor de Medi Ambient, Fernando Díaz, que ha informat que Ferrussa va aparéixer diumenge al matí amb nombroses botelles d’alcohol, pots de cervesa i refrescos buits; bosses i altres desperdicis, en les taules de la zona de pícnic de l’àrea recreativa. Pel que sembla, Petrer no ha sigut diferent d’altres municipis on el decaïment del toc de queda ha provocat un increment de botellons i de conductes incíviques. “El problema ve quan finalitza la jornada del guarda contractat per l’Ajuntament per a vigilar l’àrea recreativa. És quan es produïxen estos botellons i es fa un mal ús de les instal·lacions”, ha indicat el regidor.

Després de mantindre una reunió amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Pablo Lizán, i els responsables policials, s’ha acordat intensificar la vigilància i sancionar este tipus de conductes sobre la base de l’ordenança de convivència aprovada fa uns mesos per l’Ajuntament. “Extremarem les mesures perquè es respecten els espais públics i evitar este tipus de conductes incíviques que ens avergonyixen a tots”, ha indicat Lizán.

A més de l’àrea recreativa de Ferrussa, també s’extremarà la vigilància sobre altres punts considerats “negres” de botelló amb la finalitat d’evitar mantindre el control sobre estos. Lizán ha assenyalat que “la tornada progressiva a la normalitat no pot comportar que es torne també a conductes i actituds que no estan permeses, i és per això que farem un esforç afegit per a evitar-les”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin