Més de 900 xiquets disfruten este any de les escoles d’estiu municipals de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les escoles d’Educació i Esports s’estan desenvolupant en el poliesportiu municipal i  en els col·legis Reis Catòlics, CEIP 9 d’Octubre i CEI Cid Campeador

Des del passat 26 de juny, centenars de xiquets i xiquetes de Petrer estan gaudint de les escoles d’estiu organitzades per les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Petrer. En concret, són més de 900 xiquets i xiquetes  els que estan participant en les escoles d’estiu municipals.

En el cas de l’escola d’estiu de la Regidoria d’Esports, que va començar dilluns passat 3 de juliol, les activitats es realitzen íntegrament en les instal·lacions del poliesportiu municipal, on els participants, amb edats compreses entre els 4 i els 16 anys, també disfruten de les piscines d’estiu.

Quant a l’escola d’estiu organitzada per la Regidoria d’Educació, que va començar una setmana abans, el 26 de juny, té tres seus diferents: el col·legi Reis Catòlics, el CEIP 9 d’Octubre i el col·legi Cid Campeador. En este cas, acull xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys.

També 9 menors de Petrer estan participant en l’escola d’estiu del col·legi d’educació especial Miguel de Cervantes; i 17 xiquets i xiquetes en l’organitzada pel Centre de Dia de Petrer, que compta amb subvencions a través de la Regidoria de Serveis Socials.

Serà fins divendres que ve 28 de juliol quan estiguen actives estes escoles d’estiu amb l’objectiu fonamental que xiquets i xiquetes de Petrer tinguen un espai on desconnectar de les rutines del curs escolar i continuar desenvolupant les relacions socials en un ambient de diversió, didàctic i de foment de valors inclusius, igualitaris i estils de vida saludables. També, amb aquesta activitat, es busca oferir un servici per a ajudar les famílies a conciliar la vida laboral i familiar.