Més de 6.000 alumnes s’incorporen a l’inici del curs escolar des d’Infantil fins a cicles formatius

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’IES Paco Mollà amplia la seua oferta formativa amb el cicle de grau superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web.

Més de 6.000 alumnes a Petrer s’han incorporat aquesta setmana a l’inici del curs escolar en els col·legis i instituts de la població. Segons les dades facilitades per la regidoria d’Educació, 3.146 escolars s’han matriculat en Infantil i Primària, 1.805 en Educació Secundària Obligatòria (ESO) i 529 en Batxiller, als quals cal sumar els inscrits en els diferents cicles formatius.

Una de les novetats més importants és la incorporació del cicle de grau superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) en l’IES Poeta Paco Mollà, que es converteix així en un institut de referència en la branca professional d’Informàtica. Només tres centres a la província, un a Alacant i un altre a Elx, a més de Petrer, disposen de tota l’oferta de cicles en aquesta branca el que ha destacat l’alcaldessa, Irene Navarro, que a més ha aprofitat per a subratllar el “paper de professors, dels tècnics de la regidoria i dels equips directius de col·legis i instituts per al bon inici del curs en la població”.

El Paco Mollà supera enguany els 1.000 alumnes matriculats i ha hagut d’habilitar un torn de vesprada per a donar cabuda al nou cicle, per al que ha rebut equipament i professors per a atendre els nous ensenyaments. A més, tal com ha indicat el seu director, Luis Escandell, hi ha llista d’espera en molts dels cicles d’Informàtica a causa del gran potencial i interés que té aquesta especialitat i l’alt índex d’ocupació laboral una vegada acabats els estudis. Més del cinquanta per cent de les places són ocupades per alumnes de tota la comarca.