Hi haurà tres sessions i es requereix d’inscripció prèvia per les mesures de seguretat

La regidoria de Medi Ambient ha organitzat una visita teatralitzada a l’Arenal de l’Almorxó el diumenge 18 d’octubre. El regidor de l’àrea, Fernando Díaz, ha assenyalat que “l’objectiu és oferir als visitants una activitat lúdica en un entorn natural i continuar millorant la conscienciació ciutadana en l’aspecte mediambiental, reforçant la valoració dels nostres paratges”.

La teatralització per aquest curiós i emblemàtic paratge de la nostra població es fa sobre la base d’un guió que ha sigut ideat per Tomás Palau, i que representarà el grup “Aquí te pillo, aquí teatro”, sota la direcció de Begoña Tenés.

Es realitzaran tres sessions: a les 10.00, 11.00 i 12.00 h, amb un aforament de 30 persones per grup. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i han de complir-se les mesures sanitàries. Per a inscriure’s, és necessari enviar un missatge per correu electrònic a la regidoria de Medi Ambient mambiente@petrer.es aportant nom i cognoms, edat, número de telèfon mòbil (no necessari en cas de menors d’edat), correu electrònic i indicar la preferència d’horari.

L’activitat és gratuïta. El termini per a la inscripció finalitza el divendres 16 d’octubre a les 14.00 h. o quan es complete l’aforament i s’atendran les sol·licituds per rigorós ordre de recepció. A través de correu electrònic es confirmarà la inscripció i l’horari assignat.

L’ús de la màscara serà obligatori durant l’activitat. L’activitat està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant.

WordPress Video Lightbox Plugin