Cultura seguix apostant pels artistes locals amb diverses actuacions programades per a tancar l’any, entre les quals destaquen Alejandro Canals, Fátima Payá o Cayetana Ferrández

Dissabte que ve 11 de setembre, el Teatre Cervantes de Petrer alçarà de nou el teló per a estrenar la programació de l’últim quadrimestre de l’any i el farà de la mà de Martita de Graná.

Hem dissenyat una programació variada i interessant per als pròxims mesos, amb espectacles que estan triomfant en l’àmbit nacional, però també donant protagonisme a artistes locals”, ha destacat el regidor de Cultura, Fernando Portillo.

A l’actuació de Martita de Graná del dissabte 11 de setembre a les 20.00 en el Teatre Cervantes, sesguirà, el dissabte 18 de setembre a les 20.00, el monòleg teatral en valencià “Joanot”, de l’humorista valencià Joan Nave. Un actuació que tindrà un escenari de luxe com és el Castell de Petrer.

Serà el dissabte 9 d’octubre, a les 22.00, en el Teatre Cervantes, quan es pose en escena un altre dels plats forts de la programació, “La Fiesta del Chivo”, protagonitzada per Juan Echanove. L’obra mestra del premi Nobel de literatura, Mario Vargas Llosa, en la qual es narren els últims dies del dictador Trujillo a la República Dominicana.

Els espectacles familiars també tenen un paper important en la programació. El diumenge 26 de setembre, a les 18.00 hores, en el Teatre Cervantes, la companyia Somnis Teatre, posarà en escena “Draculina, el musical”.

Per al diumenge 24 d’octubre, està previst l’espectacle de circ “Oyun”, de la companyia El Fedito. El 14 de novembre, el mag local Adrián Carratalá, dues vegades campió d’Espanya de màgia, sorprendrà amb l’espectacle “El inventor de magia”. I el diumenge 28 de novembre serà el torn del musical infantil “Los viajes de Monipé”, interpretat per l’artista local Mónica Pérez.

A més d’Adrián Carratalá i Mónica Pérez, en l’aposta ferma de la Regidoria de Cultura pels artistes locals, la programació contempla el concert conjunt d’Alejandro Canals i Fàtima Payá, el dissabte 16 d’octubre. El 30 d’octubre, el concert de música tradicional “Tradifusión”. I, el dissabte 4 de desembre, serà en torn de la dansa amb la ballarina local Cayetana Ferrández, amb “Suite Española”.

La programació es complementa amb l’espectacle de monòlegs “Noche de Comedia”, presentat per Nacho Guerreros, el dijous 11 de novembre; l’obra de teatre en valencià “9”, de la companyia Gossos Danesos, el dissabte 2 d’octubre; el concert del grup musical Vienna, el diumenge 17 d’octubre; l’espectacle de dansa “Clandestino”, de la companyia Otra Danza, el dissabte 6 de novembre; i la sarsuela “Esta noche lírica”, de l’Agrupación Lírica Ciudad de Elda, el 20 de novembre.

APOSTA FERMA PER LA CULTURA EN TEMPS DE PANDÈMIA

L’any de pandèmia, l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Cultura principalment, ha programat més de 180 activitats i ha destinat més de 200.000 € a grups, col·lectius i artistes locals.

Amb una mitjana d’un espectacle cada dos dies, Petrer està, al costat de Sant Joan, al capdavant de les poblacions de la província que més activitat cultural han programat durant la pandèmia.

En la programació de l’últim quadrimestre de 2021 s’han programat un total de 5 espectacles d’artistes i companyies locals.

DETALL DE LA PROGRAMACIÓ

https://petrer.es/concejalia-de-cultura/programacion/

VENDA D’ENTRADES

A la fi d’esta setmana, ja es podran adquirir les entrades per a tots els espectacles de la programació a través d’Instanticket, en l’enllaç https://bit.ly/instanticketteatrocervantes, excepte les entrades per a l’espectacle de Martita de Graná, entrades que es podran adquirir en els pròxims dies a través d’https://martitadegrana.com/.

WordPress Video Lightbox Plugin