Les tradicionals Carasses animaran els carrers de Petrer este dissabte 21 d’octubre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’Ajuntament i l’associació cultural Kaskaruja organitzen una completa jornada amb tallers, danses, menjar de germanor, concurs i, com a novetat, un cap de setmana per a mantindre viva esta tradició centenària

Este dissabte 20 d’octubre, les tradicionals Carasses tornaran a prendre els carrers del centre històric de Petrer, al ritme de la dolçaina i el tabalet, i despertaran l’interés i la incertesa del públic per saber qui s’amaga darrere de cada carassa.

Com en els últims anys, l’Ajuntament i l’associació cultural Kaskaruja treballen conjuntament per a organitzar el conegut com a “dissabte carasser”, l’objectiu del qual és continuar mantenint viva esta tradició centenària a través de l’organització d’un taller de Carasses i danses tradicionals en el qual els més xicotets puguen participar i impregnar-se de l’essència d’esta tradició local.

La jornada del dissabte arrancarà entorn de les 11.00, precisament, amb el Taller de Carasses i Danses Tradicionals en la plaça de Dalt. A les 14.00 hores, tindrà lloc un menjar de germanor de Carasses i l’organització.

Ja a la vesprada, en l’horari habitual (de 17.00 a 19.00 hores), les Carasses tornaran a prendre el centre històric, amb punt de partida en la plaça de Baix. Al voltant de les 19.30, en la plaça de Dalt, es durà a terme el lliurament de premis del tercer concurs de Carasses.

Enguany, com a novetat, Kaskaruja ha programat un fi de festa. Així, una vegada acabades les Carasses, la plaça de Dalt albergarà una festa amb música i ball.