Aquesta mesura de mordernització del polígon se suma a unes altres ja realitzades o planificades com la renovació de la senyalística, la instal·lació de càmeres de seguretat o la millora de la rotonda d’accés al polígon.

Des de hui, les empreses situades al Polígon Les Pedreres de Petrer ja poden accedir al servici de fibra òptica. Així ho han anunciat aquest matí el regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, i la directora d’expansió de l’empresa de telecomunicacions, Ana Trigueros. D’aquesta manera, “som el primer municipi de la zona a comptar amb un polígon industrial que té el servici de fibra òptica en tot el polígon”, ha indicat Morcillo.

El regidor ha subratllat la importància d’aquest pas que “és una reivindicació que molts empresaris ens feien i que també situa a aquest polígon en el segle XXI”. De fet, Les Pedreres es converteix en el primer polígon industrial d’Elda, Petrer, Saix i Monòver a tindre tots els seus carrers cablejats amb fibra òptica.

Aquesta nova actuació per a modernitzar els polígons industrials de Petrer se suma a altres actuacions de millora ja dutes a terme enguany, com la renovació de la senyalística viària i la instal·lació de 3 càmeres de vigilància per a la seguretat viària; o altres planificades com la substitució de la il·luminació per sistemes d’eficiència energètica o la modernització de la rotonda d’accés al polígon.

WordPress Video Lightbox Plugin